About the author

Игор Мишевски

Магистрант на оджлив развој, дипломиран електро инженер со искуство во енергетската ефикасност и одржливиот развој!

Related Articles

2 Comments

 1. Pingback: ЕУ и јагленот: Од страствена љубов до отворена врска

 2. 2

  НЕ Е БИТНО

  Што станува и со енормното трошење на мазут во производството на струја? Заради слабиот квалитет на јагленот се повеќе се користи мазутот за подигање на калориќната моќ при со-
  горувањето, и при тоа најмногу не труе како преку воздухот, така и преку храната. А кога
  ке треба да се излези на протест поради ваквите работи ке излезат само неколку души, а
  другите ќе си гледаат сеир, а и од тие неколку души некој протестот ќе го искористи како онаа
  госпожа од Скопје која протестираше против поскапувањето на струјата, па го искористи протестот одма да ја запослат. ПРАВА ВЛАДА АКО МИСЛИ ДОБРО ЗА ОВИЕ СВОИ ГРАЃАНИ
  ПРОБЛЕМОТ ПОД ХИТНО ЌЕ ГО РЕШЕ СО ГАСИФИКАЦИЈА НА ТЕРМОЕЛЕКТРАНАТА!

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency