About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Анонимен

    Зошто не ставате линкови кон изворите на ваквите вести. Белким не сте отишле вие на теран да ја истражите сторијава и ова е сè оригинално известување?

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency