About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Igor

  мислите повеќе ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА„, меѓу другото ваша задача е и да ја научите пошироката јавност, па и медиумите на правилната терминологија.

  Поздрав

  1. 1.1

   master

   Веста беше преземена од друг медиум и дело на друг автор, па според тоа немаме право да менуваме делови од текстот. Но во право сте за грешката која ја посочивте

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency