About the author

Related Articles

7 Comments

 1. 1

  Дончо Самандов

  Добитник сум за субвенциите за сончев колектор под реден број 197, но презимето ми е погрешено наместо Санаидов треба да стои Самандов. Фала

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Дончо,

   Нашиот сајт само ја презеде информацијата од Министерството за економија која што го објави списокот на добитници. Контактирајте го Министерството.

   1. 1.1.1

    Дончо Самандов

    Vo red, Fala

 2. 2

  Zoran

  Pocituvani
  Vo spisokot na dobitnici vidov Zoran Mitevski Skopje
  Moze li da proverite da ne e Zoran Mitevski Stip so ulica 5-ti Kongres 21 Stip
  Ve zamoluvam bidejki nemate staveno ulica i broj nitu maticen broj, ili nekoja druga informacija za da moze da proverime dali e vo red.
  Moze da se sluci greshka

  Ve molam za proverka, go imate mojot mail za da mi vratite informacija.

  Pozdrav
  Zoran Mitevski Stip
  ul.5-ti Konfres 21 Stip

  1. 2.1

   Предраг Стојковски

   Зоран,

   Најдобро е да го контактирате ресорното министерство кое што го организираше извлекувањето на субвенциите.

   Поздрав1

 3. 3

  zoran

  Која е процедурата за понатаму откако сме извлечени за субвенции треба ли некаде да се јавиме или само да чекаме да ни префрлат пари на сметка

  1. 3.1

   Игор Мишевски

   Ќе ви стигнат пари на сметка, и потврда од Министерство за платени средства за УЈП. Претходно може ќе помине контрола да провери дали е инсталиран систамот.

   Поздрав

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency