About the author

Related Articles

14 Comments

 1. 1

  saso

  kako mozam da se prijavam za solarni kolektori

  1. 1.1
 2. 2

  zoran jovanov

  koga ke ja istaknete Листа на добитници на субвенции за инсталиран сончев колектор za 2013/2014 godina

  1. 2.1

   Предраг Стојковски

   Штом Минестерството за економија ја објави листата и ние ќе ја објавиме

 3. 3

  Viktor

  kade mozam da ja vidam listata na izvleceni dobitnici ?

  1. 3.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Виктор,

   Министерството за економија е организатор на извлекувањето па штом тие ќе одлучат листата на добитниците можете да ја видите на сајтот на Министерството.

 4. 4

  Виктор

  Здраво дали излезе листата на добитници ??

  1. 4.1

   Предраг Стојковски

   Преѓе го проверував сајтот на Министерството за економија и не ја најдов листата на добитниците.

 5. 5

  marina

  koga i vo koj vesnik ke bide istaknata listata na dobitnici

  1. 5.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Марина,

   Тоа зависи од Министерството за економија кое што го организираше натпреварот.

 6. 6

  ilija

  koga ke bide objavena listata na dobitnici na subvencii za soncev kolektor za 2013/2014 god.

 7. 7

  Зоран

  денеска некаде имало објавено кој се добитници на субвенциите, само не знам кај точно….

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency