About the author

Игор Мишевски

Магистрант на оджлив развој, дипломиран електро инженер со искуство во енергетската ефикасност и одржливиот развој!

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Борче

  Супер е текстот како и целата страна, е сега за делот со халогените сијалици има замена на LED диоди со 3.8W потрошувачка и во споредба со халогените имат јачина на светење како 35W халогенка…само како информација

  Поздрав

  1. 1.1

   Игор Мишевски

   Здраво Борче,
   Благодарам на пофалбите и информациите. Халогените светилки кои ги имам јас се со грло G9, за која не најдов замена во Македонија, туку само на интернет. Доколку имаш информација каде може да се најдат такви светилки, би било супер.
   Поздрав

 2. 2

  Трајче Трајчев

  Ваквиот пристап е опасно оправдување на третманот на електричната енергија за домаќинствата како луксуз.

 3. Pingback: Централно греење на камин со релна - Енергетска ефикасност

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency