About the author

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Игор

    Незнам која е математиката за увоз на пелети во Македонија, или за нивно производство тука кај нас, кога со оваа политика на владата да го чува кубикот дрва по цена од 2-3000 денари (поради невработеноста), суровина БРОЈ 1 за греење ви е сеуште дрвото. Која е цената за 1kW енергија добиена од пелети, а која е за од дрва?

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency