About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Мартин

  Секоја чест за дедево…ама тоа не оди туку така…ке поставел фотонапоска централа во двор и ке продавал струја…..несериозно….

  1. 1.1

   Dimeski Zvonko ; mfc-solar

   Не си во право @Martin …
   40-50 панели се доволни за минимум 5KW на час. ( а максимум околу 10 KW , во зависност од панелите ).
   Секаде освен во МК е можно на покрив ( или во двор ) да се постават баш толку или помалку панели , да се произведува струја од сонце и да се продава на ЕВН.Само во жална Македонија , тоа се’ уште не е можно…
   Поздрав и секое добро

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency