About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Dejan

  Во западните земји свеста за зачувување на природните богатства како шумите се одржува со големи казни за пироманите. Можеби кај нас треба да се ревидираат казните за да сите подметнувачи на пожари се спречат во намерите.

  1. 1.1

   master

   Кај нас не е проблемот во висината на казните туку во нивното извршување. За колку од овие пожари има некаква судска развршница? Дали воопшто и некој бил осомничен? Скоро за ни еден случај

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency