About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Анонимен

  Почитувани господа

  Ве молам дали може подетално да ме информирате за работилницата

  Со почит

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Почитувани,

   Работилницата се одржуваше како што рековме два дена на 1 и 2 декември во малата сала на Домот на културата во Битола. Инаку подетално за работилницата можете да се информирате доколку ја контактирате Фондација Ново образование за Бизнис од Скопје на следниот линк https://www.nbe.mk/index.php?option=com_contact&vi

   Продолжете и понатаму да не пратите!

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency