About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  marija

  Вакви велосипеди купи Белград пред некој месец и почнаа да се издаваат на граѓаните. Не знам дали се од истиот производител, но во секој случај се на електричен погон.

 2. 2

  Игор

  Вакви велосипеди има во цел свет. Србија, Бугарија, Хрватска се преплавени со нив. Има избор и на модели и цени за сечиј џеб. За жал и на овој пример се докажува дека сме слепо црево и дека сме далеку од сите светски збиднувања и трендови…

  Жалосно…

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency