About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Здраво

  Здраво Предраг моето прашање е во врска со нешто друго. Дали можеби знаеш фирма во Македонија која откупува лисја за изработка на хартија? Или воопшто некоја слична информација? Поздрав!

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Здраво,

   Во моментот немам информации за тоа која компанија откупува хартија во Македонија. Доколку најдам информација истата ќе Ви ја препратам.

   Поздрав!

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency