About the author

Игор Мишевски

Магистрант на оджлив развој, дипломиран електро инженер со искуство во енергетската ефикасност и одржливиот развој!

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Ice

  alal da ti e, sekoja cest!

 2. 2

  goce

  пробај со гумено црево извиткано во спирала

  1. 2.1

   Игор Мишевски

   Гоце,
   прочитај го претпоследниот пасус 🙂
   Поздрав

 3. 3

  Ловро

  Ако сакате топла вода на најефтин начин има многу начини, еднн од по ефтините а по големи количини а по некогаш и неограничени е земете црно црево 100-200м долго , што по долго тоа по добро ако е околу 700-800м, преплетекго како мрежа на кров или во градина , прикључетего на водовод и евеви топла вода колку сакате , нормално кога има сонце, Тоцните пресметки мозе да се направат према зададени цели.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency