About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Трајче Трајчев

  Фабрикава е за фундаментално производство, или само за склопување на ќелиите во панели? Од вас дознав дека во Македонија веќе имаме една фирма која склопува панели.

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Здраво Трајче,

   Сепак се работи за погон кој што ќе ги склопува сончевите ќелии во сончеви панели.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency