About the author

Игор Мишевски

Магистрант на оджлив развој, дипломиран електро инженер со искуство во енергетската ефикасност и одржливиот развој!

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Dory

  Последната реченица за термосифонски систем искрено не ја разбирам … можете барем да го препрочитате текстот пред да се објави

  1. 1.1

   Игор Мишевски

   Почитувана Дори,

   Благодарам на забелешката, текстот беше по грешка објавен во нацрт верзија. Сега е исправено. Уште еднаш благодариме што не следиш

   Поздрав

 2. 2

  Љупчо

  Браво дечки, кој нема да проба ке се кае, Поздрав

 3. Pingback: Сончеви системи за топла вода - Енергетска ефикасност

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency