About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  Анонимен

  Може во текстот да се додаде линк до повеќе инфо за предложеното решение?

  1. 1.1

   Атанасовск

   https://kenjasinski.com/index.php?/project/city-ai… Ова е линк до иноваторот на овој систем. Инаку наредната недела ќе има уште по некој текст со решенија за загадувањето на воздухот во Скопје. Прати не мислам дека ќе те бендиса и тој текст

 2. 2

  Anoniman

  Ja sam pronasla ovaj uredjaj koji je baziran na nano tehnologiji, mobilan je, nije skup i vrsi stalni monitoring vazduha. Sa ovakvim uredjajem mogao bi se vrsiti stalni monitoring vazduha, lako, jeftino i jednostavno. https://www.myairbase.com/

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency