About the author

Related Articles

3 Comments

 1. 1

  ice

  Се е добро објаснето, но погледни ги клипчињата кои ги имаат поставено ксела бугарија на јутјуб, ќе увидиш дека земјата е порадиоактивна отколку итонг блокот. За сипорекс не знам. Јас летово сам си изградив куќа со 30цм термоблок ExtrA+ D350 и немам потреба од додатна изолација, едноспратна куќа. Можеби е скапо како што велиш погоре, ама пресметај со 25цм цигла, па стиропори, па внатрешни малтери по 3-4 см, пак ќе ти искочи исто. И внатрешните преградни ќе ги изградам од 15цм итонг блок.

 2. 2

  ile

  мНОГУ ДОБРА ОПЦИЈА НО СЕПАК РАДИОАКТИВНОСТА Е ПРИЧИНА КОЈА НЕ МИ ДОЗВОЛУВА ДА РАЗМИСЛУВАМ ЗА ДА ГРАДАМ.

 3. 3

  termoblok.mk@hotmail.com

  Сличен производ на Ytong >Termoblok Tula Која не содржи радиоактивни состојки , односно е составена од Кварцен песок , цемент , индустриска пена. Цената е 70 евра по м3 .
  За повеќе информации https://termoblok.com.mk/ или 077 900 345 .

  За веродостојност на овие информации ги имаме сертификатите кои се направени во стара загора во бугарија како и многу сајтови од русија , украина , германија( пена бетон ) .

  Веќе е започната употребата на овој производ на неколку локации низ македонија како што се спортски сали (владините проекти ) и приватни објекти

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency