About the author

Related Articles

One Comment

 1. 1

  Анонимен

  Почитувани,

  Ме радува што постои оваа страница со разни информација од областа на енергетската ефикасност.

  Мене ме интересира следно .Дали во Македонија постои владина или друга подршка во форма на грант и меки кредити за инвестиранје во капацитет за производство на пелети од био маса за горенје.

  Јас сум заинтересиран за инвестирање во мини постројка со капацитет до 300 кг/час која би чинела до 70.000 еур.без инфраструктура во градежи.

  Ве молам ако постои таква можност пишете ми на Е-маил.

  Поздрав,

  Трајко Шејкероски

  Прилеп,

  070/427 633

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency