About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Диететичар

  Иако ве следам и многу ве почитувам затоа што мислам дека сте одлични и дека повеќе луѓе треба да ве читаат и да размислуваат за иднината, денес една критика до вас:

  – Би било добро ако можете да обезбедите линк до веб страната каде што може да се прочита повеќе и ако некој е заинтересиран да може да конкурира за проектот.

  1. 1.1

   Предраг Стојковски

   Фала на комплиментите но благодариме и на критиките. Што се однесува до натписот ние го презедовме од ДНЕВНИК, но без разлика подетално за проектот можете да најдете доколку ја контакирате невладината организација Хабитат од Скопје која што е носител на овој проект или доколку ја контактирате УСАИД. Инаку можете да се приклучите во овој проект на овој линк: https://www.habitat.org.mk/mkd/povik1.html

   Со почит,

   Предраг Стојковски

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency