About the author

Игор Мишевски

Магистрант на оджлив развој, дипломиран електро инженер со искуство во енергетската ефикасност и одржливиот развој!

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Ivica

    Зошто да се малтретирате? Јас купив две позициони ЛЕД Светилки од интернет за некои стотина денари. Ем нема малтретирање, ем има 5 диоди на една светилка и времето ќе си го зачувате.

    Еве линк за оние што сакааат да купат вакво нешто
    https://dx.com/p/t10-5050-5-smd-blue-1w-car-light-bulb-dc-12v-pair-135434?item=25

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency