About the author

Златко Чавдаровски

Дипломиран инженер по електротехника, насока електроника и телекомуникации

Related Articles

One Comment

  1. 1

    Александар

    Доколку поседуваш јаглеводороди (анеоробни деривати на јаглен) многу лесно можеш да добиеш керозин, дури и од обичен зејтин.
    Потребен е притисок и топлина (околу 600 степени целзиусови и не сум сигурен ама некаде околу 15 километри воден столб – така го паметам зашто такви пресметки ми требаа)
    Разликата е во структурата на молекулата, полимерот наместо како стапче е во форма на круг.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency