About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Zoran

  Г-дине Стојковски, како ние како лаици во оваа област можеме да се заштитиме од вакви превари? Ако е само цената во прашање, не значи дека поскапото е и поквалитетно. Нели и тоа може да биде мамка? На прв поглед сите тие се исти, и колку луѓе со нашиот стандард можат да си дозволат гермаска ПВЦ дограма? Јас мислам дека треба во државава да се донесе некоја регулатива и да се издава некаков сертификат за квалитет, бидејќи денеска кај нас секој може да произведува ПВЦ дограма, а за тоа да не одговара пред никого. А, народот секогаш бара алтернатива за поевтино, затоа треба да се води сметка што се се продава на пазарот. А тоа дека сиромавиот двапати плаќа, одсекогаш било……….. Поздрав.

 2. 2

  Лина

  Г. Стојковски,
  Немате никакво објаснување за механизмот и за стаклото? Како ние, лаиците во оваа област да знаеме каков механизам и какво стакло е најдобро во однос на она што сме подготвени да го платиме?
  Поздрав,

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency