About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Анонимен

  Ме интересира како и во што се засадуваат овие дрва? Дали се работи за големи саксии или непто друго. И како тие придонесуваат за зголемена хидризолација на кровот на зградата?

  1. 1.1

   Green4life

   немам информација како се засадуваат, дали се тие некој вид на гоеми саксии….веројано и се. Ќе се обидам да дојдам до повеќе информации за како тоа се прави и ќе го објавам на блогот.

Comments are closed.

2018 Powered By Wordpress, developed by Nova Solutions internet marketing agency